Пуштен у рад наш веб сајт!

Поштовани корисници наших услуга и пословни сарадници, радујемо се што можемо да вас обавјестимо да је наш веб сајт званично пуштен у рад. Сада можете овим путем приступити бројним, верујемо за вас, корисним информацијама које нудимо својим корисницима. На сајту ће бити доступни сва битнији документи, цијеновници и информације у вези са радом нашег предузећа.

Надамо се да ће вам наш сајт бити користан и да ћете имати пријатно искуство приликом коришћења истог.

10.1.2023.

Најновија обавјештења

 • Пријављивање породица које у свом домаћинству имају четверо и више дјеце

  2.4.2023.

  Обавјештавају се породице које у свом домаћинству имају четверо и више дјеце да је Одлуком Надзорног одбора КП "Комуналац" а.д. Вишеград, а на коју је сагласност дала Скупштина општине Вишеград, утврђено да се за ове породице неће примјенити нови Цјеновник услуге одвоза и депоновања смећа, односно за ове породице неће бити повећана цијена услуге одвоза смећа. Молимо носиоце домаћинства да у просторије Предузећа доставе овјерене кућне листе, како би надлежна слуђба Предузећа могла у што краћем року евидентирати ове породице ио почети са примјеном Одлуке Надзорног одбора.

 • Измирење дуговања

  2.4.2023.

  Обавјештавају се сви корисници комуналних услуга, који према комуналном предузећу "Комуналац" а.д. Вишеград имају неизмирене обавезе, да су дужни да у року од осам дана измире све своје обавезе, а у противном ћемо бити принуђени да своја потраживања намиримо судским путем. Напомињемо да ћемо у случају покретања судског спора зарачунати законске затезне камате, као и све судске и друге законски основане трошкове.

 • Пуштен у рад наш веб сајт!

  10.1.2023.

  Поштовани корисници наших услуга и пословни сарадници, радујемо се што можемо да вас обавјестимо да је наш веб сајт званично пуштен у рад. Сада можете овим путем приступити бројним, верујемо за вас, корисним информацијама које нудимо својим корисницима.

  Detaljnije
Погледајте сва обавјештења